Најави се со

 • Треба повеќе време?

  !

  + 10 min.
  + 30 min.
 • Треба да се спаси пораки?

  !

  Испрати пораки до вистинската сандаче

 • Потребна ни е нова e-mail?

  !

  генерирање на нови

  лево : 20

Вашата e-mail адреса ќе истече во 10 минути

[email protected]

Само притиснете на Ctrl + C

За еднократна употреба за привремени Е-пошта без регистрација

Сигурен и бесплатна услуга Crazymailing.com овозможува да се создаде брз привремено e-mail анонимно.

Не сакам да се спомене вистински ја вашата e-mail адреса? Потоа, се создаде привремена еднократна e-mail без регистрација.

Што ви е потребно привремено e-mail за и кои се нејзините предности?

 • Користењето на привремено еднократна e-mail без регистрација, да се избегне спам и да се обезбеди вашите лични податоци

 • Генерација на уникатната адреса на еднократна e-mail ви уверува вкупно заштита на податоците

 • привремено ја вашата e-mail се брише за добро, кога истекува

Користете го вашиот привремени еднократна e-mail за регистрација на форуми, социјални мрежи или други сомнителни веб-сајтови кои бараат вашата e-mail за да имаат пристап до своите податоци или да добијат некои услуги. Обезбедете си вкупниот доверливост, преку создавање на привремена е-пошта.

Нашата услуга анонимно ви обезбедува со привремена e-mail, кога не сакате да се изложуваат на вашиот вистински еден. Можете да се создаде привремена e-mail за 10 минути или да се продолжи својот мандат на важност за колку време ви треба

Интернет е совладан со многу спам во денешно време, која ќе се испрати на e-mail на корисници. Тони од spambots, детално скенирање на мрежата во потрага на регистрирани e-mail адреси. По што корисникот добива несакани спам на неговиот e-mail, што предизвикува многу проблеми и непријатности потоа. Еднократна привремено e-mail без регистрација е најдобро решение за таков случај, тоа ќе ве штити од несакани спам, додека одржувањето на целосна анонимност

Crazymailing.com вклучува карактеристики кои многу други слични програми не:

 • Инстант регистрација на веб-страниците во еден единствен клик за состојбата на трчање приклучок;

 • Со инсталирањето на Crazymailing во вашиот интернет пребарувач ќе се овозможи со пристап до привремено e-mail без потреба да го отвори својот веб-сајт;

 • Можност да се создаде привремена неколку e-mail истовремено;

 • Автоматско отстранување на привремените вашата e-mail по истекот;

 • Опција за продолжување на e-mail истекот мандат до 7 дена, со можност за дополнително штедење;

 • Пренасочување на букви од привременото e-mail на вашиот вистински еден, со цел да се спаси важни податоци.

Со создавање на привремена поштенското сандаче што целосно се заштити вашите лични податоци од можни измами и да се избегне добивањето на спам на вашиот личен e-mail.

Еднократна привремено e-mail без регистрација Еднократна привремено e-mail без регистрација е безбеден начин да се заштити вашиот вистинска е-пошта од несакана букви.

Loading