Услуга на привремена е-мејл адреса Crazymailing.com

Crazymailing.com - бесплатна услуга на привремена е-мејл адреси,
кој по краток период на време се отстранети автоматски

Предности на Crazymailing

Користење Crazymailing.com може да се користат за различни намени.

пријателски кориснички интерфејс

Можност да се прошири живот

Примање и испраќање на пораки

Можност да се користи од страна на неколку кутии

Одржување на анонимност

спам заштита

Лесна и корисна додаток Crazymailing

Crazymailing инсталирате апликацијата на вашиот интернет пребарувач и користи привремена е-мејл адреса, без да оди на сајт Crazymailing.com

Лесен за користење. Услугата е бесплатна!