Дополнителни функции Crazymailing.com

Користење на социјална мрежа за да се регистрирате за нашите услуги, ќе добиете дополнителни бенефиции

Најави се со

Продолжете го векот на траење на поштенско сандаче повеќе од 10 минути

Во стандардно може да се прошири полето живот со клик на копчето "+ 10 минути"

 • Треба повеќе време?

  + 10 min.
  + 30 min.
1000 мин.
30 мин.
Тековни +7 дена
0 мин.

Препраќање на пораки во реално сандаче

 • Треба да се спаси пораки?

  Препраќање на пораки во реално сандаче

  Додај напред-маил
  Зачувај
+ Додај напред-маил

Препраќање на пораки во реално сандаче

Во Crazymailing е можно да се проследуваат пораки од привремена полето вистинската сандаче.

Оваа опција е корисна за корисниците кои сакаат да добивате пораки од разни веб-сајтови, без да покажуваат вистинска вашата e-mail адреса.

Користете до 20 времени кутии пошта во исто време

Crazymailing ви овозможува да креирате неколку е-мејл адреси во исто време. Не го ограничи вашите можности при користењето на нашите услуги!

 • Потребна ни е нова e-mail?

  генерирање на нови

  лево : 10

Crazymailing лесен за користење!

Ние се грижеше да ги сервисира лесен за користење

Започнете со услугата
или
Прочитајте повеќе за приклучок