Hyni via

 • Duhet më shumë kohë?

  !

  + 10 min.
  + 30 min.
 • Ju duhet të ruani mesazhe?

  !

  Dërgo mesazhe në kuti postare e vërtetë

 • Nevoja email te ri?

  !

  Generate ri

  majtas : 20

Adresa juaj e-mail do të përfundojë në 10 minuta

[email protected]

Vetëm shtypni Ctrl + C

Flakshëm përkohshëm E-mail pa regjistrim

Reliable dhe shërbim falas Crazymailing.com lejon për të krijuar një të shpejtë të përkohshëm e-mail në mënyrë anonime.

A nuk duan të përmendur të vërtetë adresën tuaj e-mail? Pastaj të krijojë një të përkohshme e disponueshme e-mail pa regjistrim.

Çfarë keni nevojë për një e-mail të përkohshme për dhe cilat janë përfitimet e saj?

 • Duke përdorur një të përkohshme e disponueshme e-mail pa regjistrim, ju shmangur spam dhe për të siguruar të dhënat tuaja personale

 • Gjenerimi i adresave unike disponueshme e-mail ju siguron një siguri totale e të dhënave

 • përkohshëm tuaj e-mail-i është fshirë për të mirë, kur të skadojë

Përdorni përkohshëm të disponueshme e-mail për regjistrim në forume, rrjetet sociale apo faqet e internetit të tjera të dyshimta që kërkojnë e-mailin tuaj për të hyrë në të dhënat e tyre ose të marrë disa shërbime. Të sigurojë veten e fshehtësisë totale duke krijuar një e-mail të përkohshëm.

Shërbimi ynë anonime ju ofron me një e-mail të përkohshëm, kur ju nuk doni të vë në dukje një tuaj të vërtetë. Ju mund të krijoni një e-mail të përkohshëm për 10 minuta ose zgjasin afatin e vlefshmërisë së për sa kohë ju duhet

Interneti është i përshkuar me shumë spam-në ditët e sotme, që është dërguar në e-mail të përdoruesve. Ton reklamat imtësisht scan rrjetin në kërkim të adresave të regjistruara e-mail. Pas kësaj përdorues merr spamit padëshiruar në e-mail e tij, e cila shkakton shumë problemet dhe inconveniences më pas. Flakshëm përkohshme e-mail pa regjistrim është zgjidhja më e mirë për një rast të tillë, ajo ju mbron nga spam padëshiruar duke ruajtur anonimatin e plotë

Crazymailing.com përfshin karakteristika që shumë programe të tjera të ngjashme nuk e bëjnë:

 • Regjistrimi Instant në faqet e internetit në një klik të vetëm në kushtet e një plugin running;

 • Duke instaluar Crazymailing në shfletuesin tuaj ju japin veten me qasje në të përkohshme e-mail me pa pasur nevojë për të hapur faqen e saj;

 • Mundësia për të krijuar disa përkohshme e-mail në të njëjtën kohë;

 • largimi automatik i përkohshëm tuaj e-mail pas skadimit;

 • Një opsion për të zgjatur e-mail skadimit afat deri në 7 ditë, me mundësi të kursimit të mëtejshëm;

 • Redirection e letrat e përkohshme e-mail te një tuaj të vërtetë në mënyrë që të ruani të dhëna të rëndësishme.

Duke krijuar një kuti postare të përkohshëm të krejtësisht të mbrojtur të dhënat tuaja personale nga mashtrimet e mundshme dhe për të shmangur marrjen e spamit në personale tuaj e-mail.

Flakshëm përkohshme e-mail pa regjistrim Flakshëm përkohshme e-mail pa regjistrim është një mënyrë e sigurt për të mbrojtur të vërtetë tuaj e-mail nga letra padëshiruar.

Loading