Një shërbim i adresës së përkohshme email Crazymailing.com

Crazymailing.com - shërbim falas i adresave të përkohshme email,
i cili pas një periudhe të shkurtër kohe janë hequr automatikisht

Përfitimet e Crazymailing

Shërbimi Crazymailing.com mund të përdoret për qëllime të ndryshme.

User Interface friendly

Mundësi të zgjasë jetës

Pranimin dhe dërgimin e-mail

Mundësi për të përdorur nga disa kuti

Mbajtja e anonimitetit

mbrojtja Spam

E lehtë dhe e dobishme plugin Crazymailing

Install aplikimit Crazymailing në shfletuesin tuaj dhe të përdorni adresën e përkohshme e-mail pa shkuar në faqen e internetit Crazymailing.com

Lehtë për t'u përdorur. Shërbimi është falas!